Over ons

Beste Relatie,

wij willen u graag informeren over het volgende.
Na jaren van fijne samenwerking is het moment gekomen waarop we hebben besloten om per 1 januari 2023 ons bedrijf te beëindigen en onze bedrijfsactiviteiten over te dragen aan Gabriëls Elektro uit Veghel.

Veertig jaar geleden hebben we het bedrijf, dat in 1954 is opgericht door mijn ouders Gerard en Vir Saris, overgenomen. Vanaf dat moment hebben we er samen met onze medewerkers alles aan gedaan om voor al onze relaties een goede en betrouwbare partij te zijn voor alle voorkomende elektrawerkzaamheden.

Het is daarom ook een grote stap om het bedrijf los te laten en over te dragen aan een nieuwe partij waarin we het vertrouwen hebben dat het voor bedrijf en medewerkers een fijne en nieuwe werkomgeving zal worden.

De bestaande karweien die we in opdracht hebben, worden door mij en onze eigen medewerkers afgewerkt. Voor nieuwe projecten kunt u contact opnemen met de Heer Harald Verhoeven van Gabriëls Elektro.

Voor de agrarische bedrijven hebben we contact gehad met Mark van Beekveld van Michelbrink Beekveld Agrotechniek uit Schijndel. Zij zijn bereid de service en verdere installatiewerkzaamheden met u te bespreken en uit te voeren.

We willen alle relaties bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. We wensen onze medewerkers en Gabriëls Elektro alle succes toe met het onderhouden van de samenwerking en de uit te voeren toekomstige werkzaamheden.

Met Vriendelijke groet,

Martien en Gonny Saris

Saris Electro
Gabriëls Elektro

Meer dan 60 jaar ervaring en vakkennis

Al weer drie generaties lang is Electro Technisch Bureau G. Saris b.v. een begrip in Liempde en omgeving. In 60 jaar hebben we een jarenlange ervaring en vakkennis opgebouwd in aanleg, onderhoud, renovatie en inspectie van elektrotechnische installatie.

Martien Saris heeft het bedrijf in 1987 overgenomen. Onder zijn leiding is ETB G. Saris uitgegroeid tot een moderne, dynamische onderneming met 10 vaste medewerkers in dienst.

Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende kwaliteit, producten en diensten. We werken met de meest geavanceerde meet- en test-apparatuur, en volgens de technologische ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Electrotechnisch Bureau G. Saris is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf dat werkt volgens de Sterkin en Techniek Nederland criteria voor het aanleggen, opleveren en controleren van elektrische installaties.